menu

09:27
УВАГА! КОНКУРС!

ПОЛОЖЕННЯ

про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

 

1. Загальні положення

1.1. Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» (далі – Конкурс) проводиться Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі за інформаційною підтримкою Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова та методологічною і методичною підтримкою Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників». 

1.2. Організацію та проведення Конкурсу в регіонах забезпечують представники Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі за підтримкою громадських колегій (регіональних комісій) з питань захисту суспільної моралі в регіонах, управлінь/департаментів освіти (за згодою).

Для організації та проведення Конкурсу утворюються організаційний комітет та журі.

1.3. Учасники Конкурсу – учні та студенти навчальних закладів України (далі – учасники). Конкурс передбачає індивідуальну та групову участь. 

1.4 Учасникам Конкурсу можуть надавати допомогу педагоги, батьки, керівники громадських організацій, представники органів учнівського самоврядування тощо (далі – керівники).

1.5. Мета Конкурсу – популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової

Переглядів: 435 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: