menu

Всеукраїнський конкурс загальноосвітніх навчальних закладів по роботі з обдарованими дітьми "Школа – джерело талантів" 12.11.2014 Інститут обдарованої дитини НАПН України започатковує Всеукраїнський конкурс для середніх навчальних закладів з метою вивчення стану роботи з обдарованою та талановитою молоддю України. Головна мета конкурсу - створення розвиненої всеукраїнської мережі закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми, підвищення ролі та статусу творчих педагогічних колективів та закладів в суспільстві. Початок конкурсу – 17 листопада 2014 року. Участь у конкурсі безкоштовна. Заявка-анкета онлайн: подати заявку Файли для завантаження: Інформаційне повідомлення Положення про конкурс Заявка-анкета Інструкція Жури Оргкомітет
Просмотров: 392 | Добавил: Школа | Дата: 19.01.2015 | Комментарии (0)

Панорама творчих уроків — 2015 «Я — віртуоз у викладанні предмета»

Видавництво «Шкільний світ»

ПОЛОЖЕННЯ

про огляд-конкурс

ПАНОРАМА ТВОРЧИХ УРОКІВ — 2015

«Я — віртуоз у викладанні предмета»

Мета: популяризувати найкращий педагогічний досвід серед освітян України.

Загальні положення

1. Огляд-конкурс проводиться з 15 грудня 2014 до 1 березня 2015 року.

2. Участь у конкурсі можуть брати лише передплатники видань «Шкільного світу» на 2015 рік.

3. Результати конкурсу оцінюватиме журі, до складу якого входитимуть представники Міністерства освіти і науки України, а також Національної академії педагогічних наук України.

4. Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінках профільних предметних видань, а їхні автори — нагороджені дипломами, подяками та подарунками. Цінні подарунки отримають переможці у кожній номінації за 1-ше, 2 ... Читати далі »

Просмотров: 519 | Добавил: Школа | Дата: 19.01.2015 | Комментарии (0)

       Відповідно до змін у нормативно-правовій базі щодо організованого закінчення навчального року і проведення державної підсумкової атестації (ДПА)   для усіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року результати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з української мови і літератури зараховуватимуться як результати ДПА.  Вони визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови.
      На сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) в розділі «Підготовка до ЗНО» - «Українська мова і література» розміщені демонстраційні варіанти сертифікаційних робіт з української мови і літератури різних рівнів, критерії оцінювання завдань, характеристики сертифікаційних робіт та програма ЗНО з української мови і літератури.

Просмотров: 368 | Добавил: Школа | Дата: 19.01.2015 | Комментарии (0)