menu

15 жовтня відбувся перший день змагань міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Гра ставить за мету виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у дітей та підлітків навичок здорового способу життя.

За традицією кожна школа міста сформувала свою команду – рій, які боротимуться за кубок переможця і право представляти Мелітополь на обласних змаганнях.

У напруженій командній боротьбі учні нашої школи – учасники рою «ТОРНАДО» продемонстрували значний рівень знань та вмінь з початкової військової та фізичної підготовки. Високі результати були досягнуті у змаганнях: «Впоряд» – конкурс строю, «Бівак» – встановлення намету, «Перетягування ливни» – силовий конкурс, «Тернова гра» – орієнтування на місцевості, визначення та рух за азимутом.

Відповідно до підсумкових протоколів та висновків суддівської колегії, рій «ТОРНАДО» (молоді козаки) посів ... Читати далі »

Просмотров: 223 | Добавил: Школа | Дата: 17.10.2019 | Комментарии (1)