menu

13:46
Вистава 19 грудня!

ВИСТАВА "РОКСОЛАНА АБО ЯК ЦЕ БУЛО НАСПРАВДІ"

  

Вже стало доброю традицією, що клас Скрипки Ж.В. пропонує  учням нашої школи новорічну виставу. На цей раз це була "історична" драма - "Роксолана або як все було насправді".

В цій п'єсі дотепно використовуються східні стереотипи: тут і гадалка з пророцтвами біди; і гарем з жадібними дівчатами, і факір з танцююючею змією; звичайно, танцінвниці, і ще багато смішних та цікавих персонажів.

Султана оточують улесливі і корисливі люди, і тільки невільниця з України завляє, що купити можна тільки дешевих людей, справжні люди не продаються. Вона ні за які скарби не відмовляється від рідної мови та батьківщини. У виставі вирішується декілька виховних задач, але акцентується увага та партиотизм та почутті власної гідності.

Найкращі виконавці: М.Редько, Абдуллаєва А, Калниш О., Алфелдій М.

П'єса закінчується видовищним виконанням пісні "Ой, пришла зима", де солірують учні молодшої школи: Дурнєв М.(3-А) та Козиченко Т. (4-В) постановка фінальної пісні вчителя музики Куртвелієвої О.М.

 

Переглядів: 386 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 ashatan_  
0
Чудова вистава! Захоплююче дійство, прекрасна гра акторів, гарна режисерська робота. Глядачі були в захопленні! Ми мовби побували в справжньму театрі. Дякую! Молодці!

2 НВ  
0
Хочу підтримати коментар Нікіти, дійсно молодець наша шановна Жана Володимировна, але й учні 7 В не перестають дивувати нас своїми талантами! Сердечно дякую, справді повчальні та чарівні моменти казок, або КАЗКОПТЕРАПІЯ!
Вже чекаю нову казку! З повагою, Наталія Володимирівна

1 Нікіта  
0
Казка була гарна.
Багато смішних та кумедних моментів.
Було дуже приємно дивитися гарну роботу 7-В
Дякую, Жанно Володимирівно

Ім`я *:
Email *:
Код *: