menu

16:47
УВАГА, ШКОЛО!

Третій Міжнародний Інтернет-Марафон “Світові освітні практики. Досвід Канади”/ The Third International Internet Marathon "World Educational Practices. Canadian Experience"

26–27 березня — ІІІ міжнародний інтернет-марафон за темою «Світові освітні практики. Досвід Канади». Сім спікерів із Канади (Торонто, Вінніпеґ, Едмонтон) розкажуть про структуру освітньої системи в Канаді, поділяться напрацюваннями та найсучаснішими методами викладання, дадуть рекомендації в контексті реформи освіти України. Згідно з міжнародними рейтингами Pisa за 2017 рік, канадські підлітки є одними з найосвіченіших у світі. Країна має найвищі освітні результати в математиці, природничих дисциплінах і читанні. Не пропустіть унікальний шанс перейняти досвід однієї з прогресивніших систем освіти!

Тільки актуальні теми:

  • демократичні цінності та підходи в системі освіти Канади»;
  • консультування та наставництво у школах;»
  • освіта в провінції. Як допомогти ВСІМ учням досягти успіху».

 

Слухачі вебінарів матимуть змогу отримати сертифікат, який підтвердить опанування ними програми навчального курсу обсягом 30 годин (1 кредит за Болонською системою ЄКТС) або 60 годин (2 кредити ЄКТС). Сертифікати видає ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» — державний заклад, одни з напрямів діяльності якого є підвищення кваліфікації педагогів. Його сертифікати не потребують жодних інших підтверджень згідно з новим Законом України «Про освіту»!

Прагнете змінити школу на краще? Цікавитеся досвідом колег із Канади?

Реєструйтеся на вебінари 26-27 березня!

 

 

 

Переглядів: 291 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: