menu

09:46
УВАГА! Реєстрація в ЗОШ№15 на 2022-2023 н.р.

Реєстрація до 2-9,11 класу Мелітопольської ЗОШ №15 ММР ЗО

Реєстрація в 1-й клас Мелітопольської ЗОШ № 15 ММР ЗО на 2022-2023 навчальний рік

 

Шановні   батьки та учні мелітопольських шкіл!

Повідомляємо Вам, що  Постановою Кабінету Міністрів України від 24.06.2022  № 711 «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні» установлено тривалість 2022/23 навчального року з 1 вересня 2022 р. по 30 червня 2023 року. Рішення про початок і формат навчання у школах Мелітополя буде прийнято відповідно до безпекової ситуаціії в Запорізькій області (планується дистанційно). Наступний 2022/2023 навчальний рік обов’язково ми розпочнемо РАЗОМ за українськими програмами..

Звертаємось до батьків учнів. Не піддавайтесь на провокації з боку окупаційної влади. Ніяких «тестів» чи підтвердження списків своїх учнів школи міста НЕ потребують. ВСІ учні ВСІХ мелітопольських шкіл  ще у травні оцінені та рішенням педагогічних рад переведені на навчання у наступні класи за списками, які були станом на 24.02.2022.

Ви є учнями свої шкіл. У Ваших дітей є табелі, свідоцтва про досягнення  - це свідчення того, що  Ваші діти завершили 2021/2022 навчальний рік та продовжать навчання з 1 вересня зі своїми однокласниками онлайн. Згадайте, щоліта наші діти спокійно відпочивали і ніхто від Вас не вимагав ніяких тестів. Ви спокійно приводили дітей  1 вересня до школи. Цього  року ми очікуємо Вас на навчання 1 вересня, але онлайн.  

Окупаційна влада залякує Вас спеціально, адже якщо вони не змусять Вас записатись до шкіл, у них нічого не вийде,  колаборантам не буде зарплати, не буде «картинки» успішного життя,  яке вони намагаються показати. Все, що окупаційна влада намагається зробити у м. Мелітополі, не визнається  державою Україна, їх документи не дійсні.   

Цього року, як ми і обіцяли, всі наші випускники отримали документи про освіту або скани свідоцтв ( хто ще не отримав оригінали,  не хвилюйтесь, вони зберігається в  НВК № 41 м. Запоріжжя протягом року). Тепер вони зможуть вступати до ВНЗ як України, так і за кордоном.

 Тим  випускникам, які знаходяться за кордоном, через дипломатичні установи будуть передані оригінали документів про освіту. Для цього треба звернутись із заявою до керівника НВК 41 не пізніше 15 липня 2022 року. На сьогодні всі бажаючі такі заяви передали через адміністрацію свого закладу або відразу відправляли на НВК №41. Наших дітей чекають також і в школах на підконтрольній території України.

Для зв’язку з адміністраціями закладів є ел. адреси в телеграм каналі. Ставте свої запитання і тримаймося разом! Все буде Україна!

Переглядів: 433 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: