menu

13:15
Онлайн-марафон GIRLS POWER TECH

Онлайн-марафон GIRLS POWER TECH

16-25 травня 2019 року з нагоди Міжнародного дня жіночих кар'єр в ІТ в рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна 2019» Програма академій Cisco та Інженерний інститут ЗНУ проводять онлайн-марафон GIRLS POWER TECH. Цільова аудиторія: учениці та учні старших класів шкіл, закладів ПТНЗ та коледжів. Місія заходу: залучити дівчат до вивчення технологій; сприяти розвитку STEM-освіти в Україні; показати дівчатам-підліткам можливості побудови успішної кар’єри в ІТ відповідно до гендерної політики.

Формат заходу: перегляд відеозаписів розповідей дівчат, які зробили успішну кар’єру в ІТ (15 хвилин); перегляд онлайн лекції з курсу «Вступ до Інтернету речей», лектор Полякова Н.П., доцент Інженерного інституту ЗНУ (10 хвилин); складання тесту українською для отримання сертифікату; інтелектуальна гра.

Вчитель, відповідальний за проведення заходу у навчальному закладі, має заповнити форму для отримання інформаційної та технічної підтримки за посиланням: реєстрація. Реєстрація на захід учнів обов’язкова: для отримання доступу до навчальних матеріалів курсу «Вступ до Інтернету речей» кожна учасниця/учасник реєструється особисто за посиланням, яке буде надіслано вчителю.

Переглядів: 237 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: