menu

11:18
Обласний семінар

16 квітня 2018 року відбувся обласний семінар для працівників закладів дошкільної освіти, відповідальних за безпеку життєдіяльності, керівників методичних об'єднань та вчителів, які викладають навчальні предмети "Основи здоров'я" та "Захист Вітчизни", в закладах середньої освіти.

Було розглянуто такі важливі питання:

"Забезпечення безпеки життєдіяльності учасників навчального процесу. Правила безпеки життєдіяльності в повсякденному житті" - представник ГУ ДСНС України у Запорізькій області Баришева Ю.В.

"Методичні рекомендації щодо організації протипожежної безпеки в закладах освіти" - представник Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Коробко О.Г.

"Правила при виявлення розливу ртуті"-  представник ДСНС Осмоловський С.І.

"Методика викладання правил безпеки та дій у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні для дітей шкільного віку"- представник Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення ГУ ДСНС України у Запорізькій області Чернов Д.А.

"Правила надання  першої долікарської допомоги" - тренер Запорізької філії ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА України по першій допомозі Старигіна С.М

 "Управлінська діяльність щодо питань цивільного захисту, методичні рекомендації щодо організації просвітницької роботи в закладах освіти з питання "Радіаційна небезпека" - представник Мелітопольських курсів навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД у Запорізькій області Єфімов М.В.

"методичний супровід проведення Дня ЦЗ та Тижня безпеки дитини в закладах освіти. методика організації інформаційно-роз'яснювальної роботи з питань "Прибори радіаційної розвідки" - представник Мелітопольських курсів навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД у Запорізькій області Руденко О.А.

Фото семінару ТУТ

 

Переглядів: 300 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: