menu

10:58
1 Вересня у ЗОШ№15

                Урочисте  відкриття ЗОШ №15.

  1 вересня в Мелітополі після капітального ремонту і реконструкції свої двері для учнів і вчителів відкрила школа № 15.

    Школа № 15 стала комфортною і інклюзивної, в ній з'явилися зручний гардероб, функціональний медпункт, куточки для відпочинку, їдальня з сучасним обладнанням. Оновилися актовий і спортивний зали, з'явився лінгафонний кабінет, спортивні майданчики з сучасними футбольними і волейбольними полями, «зелені» класи для навчання під час карантину. Всі класи мають інтерактивні дошки, мобільні парти і стільці, що дозволяють регулювати висоту під зріст 1 дитини.

   Сучасна освіта вимагає від нас сучасних рішучих дій. В першу чергу ми повинні створити гідну інфраструктуру, щоб дітям було цікаво ходити в школу, залучити їх до процесу освітнього простору. Це і сучасні класи, і технології. Друге завдання - зробити так, щоб в школі викладалися сучасні предмети, сучасні технології. І тепер в цій школі будуть викладатися сучасні дисципліни, щоб в майбутньому випускники цієї школи змогли реалізувати себе в IT-сфері, - привітав городян з відкриттям школи міський голова Мелітополя Іван Федоров.

 Своїми враженнями після огляду поділився глава Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

    Школа № 15, яка є однією з найбільших в Мелітополі, і розрахована на тисячу учнів, стане однією з найбільш комфортних і сучасних не тільки в Запорізькій області, а й в усій Україні. А педагогічний колектив з перших днів роботи підніме на найвищий рівень авторитет даного навчального закладу і якість виховання і навчання наших учнів, - зазначив під час відкриття народний депутат України Сергій Мінько.


 
Переглядів: 186 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: