menu

12:25
Звіт директора ЗОШ №15 Коваль Н.В. за 2019-2020 н.р.
 

         Добіг до кінця, мабуть, найбуремніший навчальний 2019-2020 рік.

         Закінчення навчального року-добра нагода підбити певні підсумки в діяльності школи. Запитати себе і Вас, що ми хочемо покращити в наступному році!? 

    Запрошую до обговорення:  Звіт директора                      Звіт про виконання плану основних заходів відділу з питань ...

 
Переглядів: 609 | Додав: Школа | Рейтинг: 4.3/9
Всього коментарів: 221 2 3 »
22 Yuliia  
0
Змістовний та цікавий звіт, що свідчить про розвиток та успіхи всієї школи. А успішна школа формується успішним директором. З упевненістю можна сказати, що таким є директор 15 школи - Коваль Н.В. За її ініціативи започатковано й впроваджено багато цікавих проектів, загальношкільних заходів. Наталії Володимирівні вдалося створити атмосферу успіху та співпраці, що спонукає до навчання, творчості, до нових відкриттів. Бажаю не зупинятися на досягнутому, здійснити всі плани та задуми!

21 lenaganukova2013  
0
Самий нелегкий випробувальний навчальний рік добіг кінця. Тільки правильно заданій траєкторії успіху, в цьому році, Наталею Володимирівною ми зробили освітній простір, для наших здобувачів освіти, цікавим, творчим, пошуковим тощо.  Трикутник партнерства в дії - особливо сьогодні, завтра, назавжди.  Дякую долі, що працюю в цій школі, де найкращий керівник, педагогічний колектив та здобувачі освіти. Всім бажаю відпочити, а потім втілити всі найцікавіші ідеї у освітній процес.

20 Батьки  
0
Звіт дуже цікавий. Дякуємо директору школи Наталії Володимирівні та колективу школи за усі досягнення. Бажаємо всього найкращого і гарно Вам провести свої відпустки. Зустрінемося у оновленій школі.

19 Дарья  
0
Особисто мене у школі все влаштовує, вже чекаю повернення до оновленої ЗОШ 15!!!

18 Олена  
0
Шановна шкільна родино! Сердечно вітаю усіх вас – колег, учнів, батьків із закінченням навчального року! Він був складним, незвичайним, але цікавим і повчальним. Він висунув нам нові випробування і виклики, але ми вистояли і перемогли! Ми стали дорослішими, досвіченішими, розумнішими і мудрішими! І ми можемо йти далі!
Щаслива була стати однією із вас! Це теж було випробування, але ви були поруч – колеги, учні, батьки – і я впоралася. Щиро дякую всім і кожному за підтримку, розуміння і співпрацю, за такий неординарний, але цікавий і теплий, людяний навчальний рік! Зичу всім міцного здоров’я, яскравого літа, безмежного щастя, здійснення мрій! Щаслива буду зустрітися на оновленому шкільному подвір’ї 1 Вересня! Випускникам щасливої дороги у прекрасне світле майбутнє! Нехай все задумане обов’язкове здійсниться!

17 gorbunova5544  
0
Школа прекрасная. директор - умница и настоящий лидер! Работу Вашу видно. Дети идут в школу с радостью. вместе с командой Вы смогли создать комфортные условия обучения, уютные кабинеты, а главное включенность в процесс всех, кто искренне заинтересован. Желаю здоровья, удачи во ВСЕМ. Вы самый настоящий генератор идей.  УДАЧИ! УДАЧИ! ЗДОРОВЬЯ и жизненных сил.
И да, приятно читать хорошие отзывы (в наш век ненависти и злобы).

16 Учні ЗОШ№!5  
0
Ось і підійшов до завершення цей сумбурний навчальний рік, рік нововведень, нових знань та навичок.
Школу почали ремонтувати... Ми так чекали цього моменту.
Сподіваємося, що в наступному начальному році в цю пору ми будемо біля школи вальсувати та прощатись з рідною школою на гарно вбраному, новому, модному та сучасному дворі та завжди пам'ятати усі уроки - уроки для життя.
Хочемо щоб наша школа стала самий бажаним закладом для учнів та батьків, для цього залишилось прикласти громаді ще трохи зусиль.
В наступному році обіцяємо вчитись тільки на 10,11 та 12), щоб збулися наші мрії. Дякуємо колективу ЗОШ№15 за найкращі роки нашого життя!

15 natalkabutenko  
0
15 школа-це колектив творчих, талановитих, креативних, наполегливих учителів. 2019-2020 навчальний рік був нелегким, але як показано у звіті, педагоги не сиділи склавши руки. Вони зацмалися самоосвітою, саморозвитком та самовдосконаленням. Успіхів Вам, невтомні трударі освітянської ниви!

14 Кардашов Володимир  
0
Колектив вчителів ,учнів 15 школи і батьків працює ефективно і злагоджено в любих умовах- і дистаційно і в аудиторіях .Але маємо надію,що в оновлених приміщеннях школи знайдеться місце кабінету образотворчого мистецтва. Наталья Володимирівна, Вам і всім вчителям,учням творчих успіхів і сродньої праці! В побажаннях згадав філософа Г.Сковороду, згадаю і Т,Шевченка,художника, нашого генія і пророка :"І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі".

13 Житель  
0
Вчителі нашої початкової школи - це творчий, згуртований
колектив, завдання якого зробити життя маленьких дітей радісним і щасливим.Ми робимо все для створення умов розвитку кожного учня, творчого оволодіння знаннями і вміннями.

1-10 11-20 21-22
Ім`я *:
Email *:
Код *: