menu

11:36
ЗАРАХУВАННЯ ДІТЕЙ ДО 1 КЛАСУ!

Прийом документів для зарахування дітей до перших класів за місцем проживання відбудеться з 2 по 31 травня 2018 року.

Алгоритм прийому до школи тепер такий:

1. Надати до школи заяву від одного з батьків, копію свідоцтва про народження тамедичну довідку дитини – Форма № 0 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду».

2. Родини першокласників, які мають статус тимчасово переміщених осіб, до пакета перелічених вище документів додають витяг з довідки про реєстрацію ТПО для підтвердження їх місця проживання.

3.Усі батьки, що хочуть скористатисяправом вибору школи не за територією обслуговування, з 1 по 15 червня2018 року надають зазначені документи в обраний заклад і, за наявності вільних місць, дитина буде зарахована.

4. Зарахування дітей на навчання здійснюватиметься згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освітидля здобуття повної загальної середньої освіти»після проходження його державної реєстрації у Міністерстві юстиції України.

 

У Мелітополі дізнатися, учні яких будинків закріплені за певною школою, можна на сайті Управління освіти за посиланням: goo.gl/LNqNTq

 

або на сайтах шкіл (вхід через сторінку«ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ»)  

Переглядів: 367 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: