menu

09:41
Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали»

Про Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали»

Відповідно до листа Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України від 28.12.2016 № 3-55 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» повідомляємо, що у березні-травні 2017 року Національний центр «Мала академія наук України» спільно із Львівським національним університетом імені Івана Франка організовують проведення Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали». Умови участі у заході розміщенні на сайті www.man.gov.ua.

До участі в заході запрошуються вихованці, учні позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

Для участі в конкурсі необхідно:

учням 1-6 класів – до 20 січня 2017 року заповнити онлайн-заявку на сайті www.man.gov.ua, щоб отримати набір хімічних реактивів для вирощування кристалів;

учням 7-11 класів – до 20 березня 2017 року надіслати заявку (форма розміщена на сайті www.man.gov.ua) та тези наукових спостережень (досліджень) на тему «Кристали: таємниці росту та мистецтво синтезу» українською або англійською мовами на електронну адресу crystals@i.ua.

Детальна інформація – за телефоном: (044) 489-55-80 (контактна особа Людмила Гайдай), e-mail: org.mas@man.gov.ua, man@man.gov.ua.

Переглядів: 830 | Додав: Школа | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: