menu

22:04
УВАГА 6-А., 6-Б, 6-В..Проекти

УВАГА 6-А., 6-Б, 6-В....Хто ще не здав проекти, для вас завдання повторюю....


Проект 1. Для першокласників своєї школи та плануєш провести екскурсію в комп ютерний клас. Щоб підготувати дітей до цього заходу, ти вирішив у середовищі Скретч створити мультфільм  "Пристрої персонального компютера". Героями цього мультфільму будуть пристрої, які розповідатимуть про себе та про своє призначення.


Проект 2. Для учнів, які не використовують навчальне середовище виконання алгоритмів Сктерч, ти вирішив скласти розповідь про нього від імені основного виконавця - Рудого кота. Рухаючись по сцені, які є зображенням вікна середовища, Рудий кіт розповідатиме про призначення складових програмного середовища так, ніби це будинок, у якому він живе.


Проект 3. Поняття операційної системи. Операційна система майбутнього... Запропонуй для компанії-розробника операційної системи власне бачення її графічного інтерфейсу. Для цього сплануй об єкти операційної системи й елементи управління. підготуй набір потрібних зображень у графічному редакторі. Склади перзентацію для представлення свого проекту в класі, у якій розмісти зображення та запропонуй три переконливі аргументи щодо правильності власного вибору." Чекаю на роботи.

Переглядів: 420 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: