menu

12:11
Таврійський форум

10 листопада в ТДАТУ проходив перший Таврійський форум талановитої  учнівської молоді  Мelite, в якому взяли участь і наші учні.  Метою заходу було обговорення широкого кола актуальних економічних питань, а робота велася за п’ ятьма напрямами. Команду нашу готували,  вчителі-філологи  (Ісаєнко І.О., Лакович А.М., Бутенко Н.О. ), була  найбільшою, тому й отримала за масовість заохочувальний приз-похід у боулінг-клуб. Усіх учнів було відзначено. Переможці  отримали  подарунки, а всі учасники – сертифікати та  грошові  призи  від Дому меблів, що виступив спонсором форуму.

Переглядів: 269 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 НВ  
0
Всесвітній день науки задля миру та розвитку 10 листопада у ТДАТУ відзначили проведенням Першого Таврійського форуму для талановитої учнівської молоді «M-elite—2018».

Метою заходу було обговорення широкого кола актуальних питань та залучення молоді до процесу визначення перспективних напрямів розвитку регіону.

http://www.tsatu.edu.ua/pershyj-tavrijskyj-forum-talanovytoji-uchnivskoji-molodi-m-elite-2018/

1 НВ  
0
МОЛОДЦІ! Вражаючий загальний результат команди ЗОШ№15 - І місце! ВІТАЮ учнів 11-10кл та керівників: Ісаєнко І.О., Лакович А.М., Бутенко Н.О.

Ім`я *:
Email *:
Код *: