menu

10:22
Підсумкова коференція. Звіт директора 2018

29 травня 2018 року у школі відбулися дві знакові події. Це свято "Обдарованість-2018" та Підсумкова педагогічна конференція. Звіт директора.

Усі присутні гості мали змогу вітати здібних та обдарованих учнів, переможців багатьох конкурсів та олімпіад. Нагородження відбувалося у чотирьох номінаціях: "Надія майбутнього", "Прометеї науки", "Творчий злет", "Вдалий старт". А також в особливій номінації "Професіоналізм і новаторство" були нагороджені вчителі, завдяки праці котрих і стала можливою поява таких талановитих учнів.

Другою частиною свята став виступ директора школи Коваль Н.В. про підсумки навчального року. Промова супроводжувалася яскравою презентацією, що охоплювала усі сфери шкільного життя. Директор наголосила про те, що школа має бути нішею, де незалежно від стану суспільства, повинен зберігатися стан спокою, відносного позитиву та оптимізму, любові і що саме школа має готувати дітей незалежно від їх фізичних або психічних вад, до активного творчого життя в успішному середовищі. Також були озвучені пріоритетні завдання розвитку школи та багато іншої корисної і цікавої інформації. 

У заключній частині коференції батьківській громаді був представлений детальний звіт від скарбника ЗОШ №15 Білоусової Л.В. про надходження і витрати благодійної актованої допомоги та грошових засобів з позабюджетного рахунку.

Фото:

У шкільній родині 44 відмінника

Нагородження найкращих учнів та вчителів

Презентація виступу 

Протокол загальношкільної конференції

Переглядів: 467 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: