menu

12:37
Перше тестування випускників та абітурієнтів Мелітопольщини у 2016 році

 5 травня на пунктах тестування м.Мелітополя розпочалась основна сесія з першого у 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Явка абітурієнтів на пункти тестування м.Мелітополя склала 95% від загальної кількості зареєстрованих учасників. 

 

     За оперативною інформацією з 2008 зареєстрованих на пункти тестування нашого міста  5 травня для проходження ЗНО з’явилось 1907 абітурієнтів, не з'явилося – 101, ще 1 учасник не був допущений до участі в тестуванні, оскільки прийшов на пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання без документів.

 

     Загалом, до проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування нашого міста було залучено 319 педпрацівників. За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігало 2 громадські спостерігачі.

 

      Як відомо, для участі в ДПА у форматі ЗНО з української мови і літератури було зареєстровано 535 учнів 11 класів ЗНЗ м.Мелітополя, які з'явились для проходження процедури в повному обсязі.

    

       Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається тестовий бал учасника зовнішнього оцінювання (максимум – 104 бала). На другому етапі, на основі тестового бала визначається рейтингова оцінка результатів учасника зовнішнього оцінювання за 200-бальною шкалою, що використовується при складанні рейтингового списку абітурієнтів при вступі до вузів України. Також результати тестування з української мови кожного абітурієнта будуть переведені в оцінку за шкалою 1-12 балів для зарахування результатів ЗНО як державної підсумкової атестації.

 

     Правильні відповіді на завдання тесту будуть опубліковані вже сьогодні, у п'ятницю 6 травня.

Переглядів: 290 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: