menu

09:44
Новий рік!

З 16 по 20 грудня 2019 року, протягом тижня у ЗОШ № 15 панувала святкова, новорічна атмосфера.

Для учнів 1-4 класів самоврядування школи під керівництвом педагога-організатора Вакал Н.А. підготували новорічну виставу з іграми та масовками. Бешкетні пірати намагалися спочатку виграти, а потім врешті-решт вкрали новорічну ялинку. Але символом  2020 Нового року – Миша разом з дітьми врятували свято. Учні були у захваті від ігор у сніжки, завзято збирали сніжинки, по залу та ліпили сніговита. В залі було весело і дітям, і дорослим.

19 грудня св. Миколай зі своїми помічниками особисто привітали учнів кожного класу та побажав кожному бути слухняними і чемними дітьми.

А «Веселі перерви» влаштували учні 6-Г класу (класний керівник Вакал Н.А.). Дівчата запалювали новорічний настрій учнів на кожній перерві рухливими флешмобами.

Чарівну казку «Новий рік у подарунок» подарували учням 5-11 класів учасники театрального гуртка (керівник Скрипка Ж.В.) та учнів 9-В клас.

Звання «Король та Королева Зимового балу» отримали  учні 8-А класу : Любишко Дар’я та Тарасенко Олексій, які змагалися за звання серед пар-учасників 7-8 класів. Вони пройшли чималі іспити: представляли себе, демонстрували свої таланти та кмітливість у веселих конкурсах.

         І феєричним завершенням святкового тижня став Новорічний вечір старшокласників. Учні 9-11 класів разом з класними керівниками підготували чудові та кумедні пародії на новорічні фільми.

9-А – Холодне серце (класний керівник Лакович А.М.);

9-Б – Новорічна наречена (класний керівник Мельник Ю.Л.);

10-А – Маліфісента (класний керівник Нештун О.В.);

11-Б – Дід Мороз змінює професію (класний керівник Григоренко Я.В.)

Наприкінці свята Дід Мороз та Снігуронька привітали всіх з прийдешніми святами та побажали успіхів в навчанні та натхнення у Новому 2020 році і подарували Новорічну святкову ДИСКОТЕКУ!

Переглядів: 267 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 НВ  
0
Пречудово! Свято підготували учні 8-11 класів шкільного самоврядування та педагог організатор Вакал Наталья. Емоції новорічні, настрій гарний! Дякую всім, хто долучився. З прийдешніми світами.

Ім`я *:
Email *:
Код *: