menu

18:28
Наші перемоги тобі, Україно!

Наші перемоги тобі, Україно!

Під такою назвою пройшло свято Малої академії наук учнівської молоді – свято єднання, шани, високого злету душі творчої молоді Мелітополя в ім’я єдиної, рідної, славної України. У 2014 році позашкільний заклад досягнув високих результатів не лише у ІІ (обласному) та ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, але й у творчих Всеукраїнських та Міжнародних турнірах. Переможці обласного етапу конкурсу нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, золотими, срібними та бронзовими медалями, подарунками від народного депутата Верховної Ради України Євгена Балицького, а переможці визначених номінацій: «Обдарованість», «ФізХімБіМ», «Інтернет-турнір», «Розкрилля душі», «Відкриття року», «Клас-ерудит», «Краще шкільне наукове товариство», – нагороджені символом перемоги – Нікою.

Ми вітаємо переможців ІІІ етапу КОВАЛЯ АНАТОЛІЯ учня 10А класу ІІІ місце (секція: англійська мова)

Переможців і творців дитячих душ привітали: Олена Василівна Дубініна, керуюча справами виконкому, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури та молодіжної політики, Ніна Миколаївна Єфіменко, помічник народного депутата Верховної Ради України Євгена Балицького, Ігор Анатолійович Єлісєєв, начальник управління освіти, Валентин Вікторович Молодиченко, ректор МДПУ ім. Б. Хмельницького, науковий керівник МАН.

Кучеренко Ігоря учня 11А класу І місце  (секція: історія України)

За 14 років діяльності МАН учнівської молоді дала путівку в життя 450 випускникам, які є сьогодні спеціалістами, бакалаврами, магістрами, аспірантами, молодими науковцями не лише в Україні, а й за кордоном. У цьому році свідоцтво про закінчення МАН учнівської молоді отримали 24 дійсних члени, серед них і такі, які навчались в МАН протягом 2005-2014 років. Хвилюючим моментом свята було запалення випускниками свічей знання, інтелекту, таланту, творчості, добра, Віри, Надії, Любові до Бога, до України та чествування батьків. Зі словами подяки звернувся до батьків О.М.Ченцов, директор МАН, ведуча свята В.А. Курманська. Пісня про Україну випускниці МАН Олесі Усатової викликала почуття гордості за український народ, підростаюче покоління, нову українську родину, творчу молодь Мелітополя, що «звеличить у творчості й праці життя».

 

Переглядів: 568 | Додав: Школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Наталья  
0
УРА!!!! УРА!!! УРА!!!

1 Наталья  
0
Молодцы! Горжусь!
Игорю на 4 Всеукраинском этапе не хватило 0,5 баллов до третьего места. Ставь новые цели и иди уверенно к ПОБЕДЕ!

Ім`я *:
Email *:
Код *: