menu

Що первинно, яйце або метелик?!?  Особливо дивною і чарівною є метаморфоза, коли з бридкої гусіні утворюється прекрасний метелик з тендітними крильцями.
«Яйце - перша стадія розвитку цих чудових комах»,- стверджують учасники психологічної трансформаційної гри «Розправ крила».
Вчителі ЗОШ№15 сформували запити, що відображають їх мрії, цілі та в процесі гри отримували підказки, усвідомлення, які дозволяють здійснити бажане та розправити крила. Допомогали їм викладачі кафедри психології  Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького доцент #ШевченкоСвітлана, старший викладач #ВарінаГанна.  
Висновок:"Не можна з гусені відразу стати метеликом. Трансформації повинні статися усередині! "

Просмотров: 205 | Добавил: Школа | Дата: 07.02.2020 | Комментарии (0)

Сьогодні 6 лютого найдосвідченіші вчителі ЗОШ№15 познайомилися з освітнім модулем відеокурсу «Науково-практичні аспекти впровадження інклюзії в суспільстві та освіті» та долучилися до обговорення актуальної проблеми сьогодення.  Дана проблема нікого не залишила байдужими, викликала жваве обговорення. Вчителі розуміють, що не тільки вивчення теоретичного підґрунтя та покращення  матеріально бази допоможуть змінити стереотипи інклюзії, але й допомога різних спеціалістів та відпрацювання практичних навичок змінять свідомість всіх учасників освітнього процесу.  Ми вдячні #ВалентинаЯстребова  начальнику відділу  перепідготовки та підвищення кваліфікації #ХННРА, інноваційний модуль роздуми на тему “Від філософії різноманітності до практики інклюзивної освіти”, за ознайомлення із досвідом #ЛюбімоваАлла директорці Запорізької загальноосвітньої школи І ... Читати далі »

Просмотров: 227 | Добавил: Школа | Дата: 07.02.2020 | Комментарии (0)