menu

22 жовтня 2017 року в рамках реалізації проекту «Демократія через дебати» 48 учнів міста Мелітополя і керівники: Коваль Н.В., Семенова Н.М, Кірєєва А.П., знову відвідали місто Бердянськ. Місцем проведення дебатів американського формату став ЦДЮТ ім. Жені Руднєвої. Цей формат передбачає в собі гру на 26 хвилин між двома командами по 3 людини. Для ігор було запропоновано дві дуже цікаві теми – «Соціальні мережі несуть більше шкоди, ніж користі» та «Сучасна школа не готує учнів до реального життя».
Цього разу нас було багато. Майже 30 чоловік прибуло лише із ЗОШ №15, а ще були учні із ЗОШ №11 (чотири дівчинки) та дитячої організації «Росток» (14 чоловік). Всі ми потрапили на «Дебатний турнір. Бердянська осінь» в рамках реалізації освітнього проекту під патронатом Британської Ради. У дебатах брали участь учні з 7 по 10 клас. ЗОШ№15 представляли учні 8-10 класів, а семикласники дивилися гру та отримували корисні знан ... Читати далі »

Просмотров: 435 | Добавил: Школа | Дата: 31.10.2017 | Комментарии (4)

З 17.10 по 20.10 в школі проходив тиждень історії.
Він був дуже насиченим, адже кожен вчитель-історик підготував цікаву програму для учнів.
Але найбільше емоцій викликав історичний квест, що включав 5 станцій та був ініційований Коваль Наталією Володимирівною
За перемогу змагалися три команди 8-х класів - "Філософи", "Кліо" та "Шляхта". Із великим задоволенням вони виконували різноманітні завдання як теоретичні так і практичні. Дуже цікавою для учасників виявилася станція "Лист подяки " де вони писали листи солдатам Другої Світової війни.
Зіркою квесту стала станція "Археологічні розкопки". Діти були здивовані тим що треба відшукати на імпровізованій ділянці розкопок артефакт з минулого і дати йому характеристику з точки зору археолога.
Учасники відмітили що такий досвід запам'ятається надовго!

https: ... Читати далі »

Просмотров: 290 | Добавил: Школа | Дата: 31.10.2017 | Комментарии (1)